Pages

17 Şubat 2011 Perşembe

Mali Miladi Takvim

Sanırım ilk dalgayı atlattık. Evdeki iç savaş şimdilik durulmuş durumda hadi hayırlısı.
Mali olarak yapılacak her şey başıma kaldı ki şikayet etmem gerekirmi evet biraz neden diyeceksiniz iki erkek kardeşim var onların ev ve alışveriş işleri ile araları yoktur ama genede şikayet etmiyorum.
Bundan sonra hayatımı programlamam gerekecek malum hafta arası sabah 7:30 akşam 8: 00 saatleri arasında işteyim, cumartesi de sabah 7:30 akşam 17:00 arası işteyim pazar ve market alışverişi programa göre cumartesi ve pazar günleri halledilecek.
Onun dışında faturalar var onları da bu ay sonunda maaşı alınca devir alacağım ve otomatik ödemeye bağlatacağım onuda o şekilde çözücem.
Hani geçenlerde az bir kredi kartı borcum var diyordum. Şimdi elime geçecek para miktarı arttığı için oda kapatılacak hemen böylece ilk bir kaç alışma süreci sıkıntılı geçsede sonuçta olay çözülecek ve ben mali açıdan da tamamen özgür olmuş olacağım.
Farkındayım bir çoğunuza bu durum garip geliyor, hatta eminim nasıl olur da bu saatte kadar baba hükümdarlığında yaşamışsınız diyenleriniz vardır. Ama aile geleneği babamda öyle yaşamış dedem ölene kadar o yüzden bazen onuda anlamaya çalışıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder