Pages

29 Temmuz 2012 Pazar

batman kara şovelyenin yükselişi

ve izlendi.
uzun zamandır bekliyordum. son bölüm densede küçük bir ipucu bir devam olabilir ama batman ve bir arkadaşı ilemi olur ya da sadece batman'in bize hediyesi yeni kahramanımızmı olur bilmiyorum.
gerçi kahraman dediğin chris gibi yakışıklı olması lazım ama bu yeni çocuk umut vaad edermi bu konuda bilmem..
chris yaktı geçti gene manyak karizma bir adam amerikan sapığı haricinde hemen hemen bütün filmlerini izlediğim ve sevdiğim oyunculuğunada güvendiğim bir aktör, seğretmediğim bir filmi daha var şu oscar aldığı film.
neyse chris'in yakışıklılığını bir kenara bırakıp filme dönersek... film kahraman olmasına rağmen bu payeyi başkasının üzerine bırakan bir kahramanın bir nedenden tekrar doğuşunu anlatıyor. batman düştüğü çukurdan çıkıyor ve tekrar umut oluyor ki bu çok güzel. sahneler, efektler güzeldi, anne harika bir iş çıkarmış bir hırsız olarak girdiği yolda bruce'u kaptı ya ben helal olsun dedim. filmin kötü karakteri baen olarak görünsede arkasında kötü kadınımız vardı. nerdeyse kedi kadın batman'i ona kaptırıyordu ama son dakikada gerçek yüzü ortaya çıktı.
filmin sonu güzeldi. hani jokerin olduğu bölümde ki kadar hareket yoktu genelde bruce wayne'nin kendisini tekrar toparlaması üzerineydi ki bu çok güzeldi.
neyse daha fazla ip ucu yok. umarım chris'i tekrar bruce wayne yada batman olarak görürüz.
o üzerine giydiği kıyafette sadece dudakları belirgin gözüküyor ama oda yetiyor ve adamın çok seksi dudakları var...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder